Радина Кърджилова: Искам още деца


Радина Кърджилова: Искам още деца

Радина Кърджилова, която роди сина си Христо на 23 юни, иска да има още деца. 

Актрисата призна в интервю за сп. LOVE style, че с Деян Донков са обсъждали дали да се оженят след появата на малкия, но подписът не е важен за тях.

"Общо взето нещата при нас се случват от само себе си, така че и да се стигне, и да не се стигне дотам, ние пак ще сме си заедно. Като малка мечтаех да бъда булка, но това вече отмина. С появата на сина ни много се промениха нещата. Целият ми свят се преобърна. Задължително обаче искаме още деца. Ако може не две, а повече деца бих искала да родя, но професията ни е доста екстремна и трябва да се мисли за тези неща. Със сигурност обаче поне още едно дете ще родя по-нататък. Дай Боже, да е момиченце!", сподели звездата.

Радина Кърджилова разкри още, че ще води четиримесечния си син на снимките на новия филм с нейно участие "12А”, който е продължение на хитовия "11А”.

"Христо е с мен, има специална каравана, която е осигурена на снимачната площадка. И Деян идва и си помагаме. Малко е екстремно положението, но гледаме синът ни да не разбира какво се случва. Ние тримата сме много сплотени и се справяме."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама