Радина Кърджилова разкри най-важния си приоритет


Радина Кърджилова разкри най-важния си приоритет
Снимка: Стоп кадър

Радина Кърджилова, която за втори път е бременна от партньора си Деян Донков, разкри, че майчинството много я е променило и за нея семейството в момента е на първо място.

"След раждането на Христо се озарих. Станах и по-отговорна, промяната е цялостна. Деян, Христо и бъдещото дете са приоритет. Имам нужда от тях, да сме заедно през цялото време. Заради вируса се капсулирахме повече и тримата станахме едно цяло... Като жена, майка и съпруга нямам нужда от повече", сподели актрисата в предаването "Търси се" по bTV.

НАУЧЕТЕ ТУК ПОЛА НА ВТОРОТО ИМ ДЕТЕ!

46-годишният Донков пък коментира, че Радина е много грижовна, чувствителна и любвеобилна като майка.

"Когато Христо беше на няколко месеца, тя снимаше филм. И в който квартал снимат, аз съм там с количката. Като се събуди бебето, спират снимките, тя го кърми, след което аз продължавам да го разхождам", каза актьорът.

"Деян много ми помагаше. В началото научих много от него за отглеждането на детето", призна 34-годишната актриса, за която Христо е първо дете.

В предаването се включи и техният син, който през юни ще навърши 5 години.

"С мама и тати обичам да рисуваме, да ходим на дълги разходки... Майка ми прави палачинки и пиле с корнфлейкс. Чакам новото бебе, за да си играем с него", каза той пред камерата.

Деян Донков има и по-голям син, който е кръстен на него, от връзката си с актрисата Анастасия Ингилизова. В предаването той сподели за баща си: "Харесва ми, че е честен и си държи на думата. Критикува ме, когато трябва. Гледал съм всичките му представления, но актьорската професия не ме влече. Искам да имам неговия хумор и неговото мъжко поведение".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама