Разгледайте дома на Кендъл Дженър (ВИДЕО)


Разгледайте дома на Кендъл Дженър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Супермоделът Кендъл Дженър показа дома си в Лос Анджелис, който "напълно отразява това, което съм, както и това, което наистина харесвам".

24-годишната звезда допусна камерата на Architectural Digest да се разходи из къщата, която има пет спални, шест бани и стана нейна собственост през 2017 за сумата от 8,55 млн. долара. Имотът се разпростира на 615 кв.м., има басейн, спа, фонтан, външно барбекю, тенис корт, красива градина и зони за сядане.

Дженър се е доверила на услугите на дизайнерското дуо Томи Климентс и Уолдо Фернандес, които в рамките на година и половина са трансформирали пространството, запазвайки испанското влияние. Заедно с Кендъл те са създали уютен дом, където звездата да се чувства спокойно. Тя е искала по-минималистичен дизайн, затова цветовата палитра е неутрална. В някои от стаите има цветни акценти като яйцевидната светлинна скулптура на Джеймс Търрел със сменящи се цветове. 

Кайли обожава големите прозорци и мебелите от естествено дърво. Създала е свое арт студио, тъй като рисуването я успокоява и ѝ помага да се справи със стреса.

Разбира се, като един от най-известните модели, има просторна гардеробна, която разчиства на няколко месеца, специална стая за пробване на дрехи и гримьорна.

Спалнята ѝ отново е в земни цветове, а в банята ѝ прави впечатление златната вана.

"Наистина се гордея с това, което постигнахме", категорична е сестрата на Кайли Дженър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама