Разкриха пола на бебето на Гери Малкоданска


Разкриха пола на бебето на Гери Малкоданска
Снимка: Instagram

От известно време се носят упорити слухове, че Гергана Малкоданска отново е бременна и това е причината да слезе от екран. Мъжът ѝ Алекс Ковачев най-после потвърди щастливата новина. Интериорният дизайнер също така издаде пола на бебето им - момиченце. 

Алекс Ковачев каза това при гостуването си в предаването "Мармалад". С Гери вече имат един син - Лео, който преждевременно се появи на бял свят през 2018.

"Време е да кажем официално ДОБРЕ ДОШЪЛ на един малък, но много силен мъж! Здравей, Лео! Ти си ... ти си приказка! Приказка, която започна много по-рано, отколкото трябваше. Приказка, която на моменти беше страшна и жестока. Приказка, която още ми е трудно да разказвам. Приказка от истинския живот. Изпълнена с много падания, но и с много любов и надежда. Лео е моят малък герой, роден доста преди термин. Днес той все още трябваше да бъде в корема ми. Но всичко това оставяме в миналото. Защото вече сме заедно. Защото сме силни. Защото той е прекрасен." Така красивата къдрокоска съобщи за раждането на първото си дете в Instagram.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама