Ребел Уилсън направи шокиращо признание


 Ребел Уилсън направи шокиращо признание
Снимка: Getty Images/Guliver

Комедийната актриса Ребел Уилсън първо изненада обществеността, след като свали цели 18 килограма, а сега отново е под светлините на прожекторите заради шокиращото признание, че преди време е била отвлечена по време на пътуване до Африка.

Уилсън сподели с феновете си своите преживявания от злополучно пътуване до Африка. Актрисата разкри, че е била жертва на въоръжено отвличане, разказвайки накратко какво точно се е случило с нея и групата жени, с които е била на това пътуване, както и как е приключила цялата ситуация.

"Бях отвлечена в Африка. Това се случи в селските райони на Мозамбик. Няколко жени и аз се возехме в камион, когато при нас дойдоха хора с друг камион, пълен с оръжие", каза актрисата в предаването Straight Talking. "Те застанаха до нас с големи пушки и ни наредиха да слезем незабавно от нашето превозно средство. След това ни заведоха в една изоставена къща. Тогава разбрах, че мога да се справям добре в кризисни ситуации, защото станах нещо като ръководител на екипа. Когато ни оставиха сами, казах на другите момичета да се държат за ръце, защото се страхувах, че може да вземат една от нас през нощта и да ѝ направят нещо."

В крайна сметка никой не пострадал, а отвлечените момичета били освободени на следващата сутрин. Актрисата е убедена, че са използвали камиона им за трафик на незаконни вещества през границата.

"За щастие не бяхме наранени, мъжете дойдоха на следващия ден и просто казаха: "Вашият камион е готов. Можете да тръгвате". Не зададохме никакви въпроси, качихме се на камиона, напуснахме бързо и прекосихме южноафриканската граница няколко часа по-късно", споделя с облекчение актрисата. "Мисля, че може би тези момчета са ни използвали за контрабанда на незаконни неща, които са скрили в дъното на камиона."

През последната година 40-годишната актриса успя да отслабне с 18 килограма и призна, че е решила да промени тялото си, защото не се е обичала.

"Не обичах себе си, както би трябвало да го правя между 20 и 40 - това са цели 20 години. Чувствах се ужасно заради това, което бях причинила на себе си - просто не се обичах по правилния начин", призна звездата в предаването Straight Talking.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама