Решено: Андре Токев влиза в затвора


Решено: Андре Токев влиза в затвора
Снимка: Instagram

Шеф Андре Токев влиза в затвора, след като през ноември бе хванат да шофира пиян колата си и само по джанти. Той е сключил споразумение с Прокуратурата, което е било одобрено от Софийския районен съд. Самият Токев е признал вината си и така е получил 7 месеца ефективно.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ИНЦИДЕНТА ТУК

Той обаче има и 3-месечна условна присъда, постановена от варненския съд, отново за шофиране в нетрезво състояние. Тъй като повторното деяние се случило по времето на изпитателния му срок, към седемте месеца се прибавят и предишните три. Шеф Токев обаче няма да бъде в затвора 10 месеца, а за по-малко, защото трябва да бъде приспаднато времето, което той прекара под домашен арест - повече от 2 месеца, считано от 11 ноември, съобщи Нова телевизия.

Освен това, готвачът остава и без книжка за година и половина. Наложена му е и глоба от 450 лв. в полза на държавата. Шеф готвачът ще трябва да плати и разноските по делиото срещу него, които възлизат на 553 лв.

"Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което е извършил дори и без умисъл, поради моментно състояние на преумора и липса на личен контрол, той трябва да понесе и съответното наказание. Благодаря на всички, които ме подкрепят в този труден период". Това заяви Токев в специален коментар за bTV.

"Няма как да върна времето назад, но искам да дам пример и хората да разберат, че съм готов да поема отговорността за случилото се. Вярвам, че няма по-добър учител от живота, който ни поставя ежедневно в различни ситуации, за да се поправим", допълни още той.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама