Риана: Чувствам се секси, когато съм и пищна


Риана: Чувствам се секси, когато съм и пищна
Снимка: Getty Images/Guliver

Риана краси корицата на юнския брой на сп. Vogue. В интервю за изданието певицата говори за "дебелите" си дни, за замразяването на яйцеклетки и намирането на Единствения.

30-годишната барбадоска изпълнителка, която тази година пуска собствена линия бельо, Fenty, споделя открито за натиска, който й оказва обществото като публична личност.

Макар че последните месеци тя си навлече доста негативни коментари, защото напълня, на Риана не й липсва самочувствие. Тя разкрива, че обича тялото си и може да се надсмива над себе си, тъй като знае, че не е в най-добрата си форма.

"Просто трябва да можеш да се смееш над себе си. Знам когато имам "дебел" ден и когато съм отслабнала. Обичам тялото си във всичките му форми. Не съм стройна като модел на Victoria’s Secret и въпреки това се чувствам красива и уверена в бельото си."

Певицата също така споделя, че все повече се замисля за тялото си, признавайки, че плодовитостта й е на преден план, след като навърши 30 през февруари.

"Сега, когато съм на 30, има ли неща, които се очаква да правя? Трябва ли да се притеснявам? Трябва ли да си замразя яйцеклетки? Какво се прави на 30?!"

Макар че се е фокусирала върху кариерата си, тя отделя повече време за личния си живот и приятеля си Хасан Джамил. Риана не разкрива дали има по-сериозни очаквания от богаташа от Саудитска Арабия, но признава, че връзката им е много по-различна от предишните й.

summer daze and summer nights! June issue @voguemagazine ..... @pacorabanne @lynn_ban

Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама