Риана официално е най-богатата певица


Риана официално е най-богатата певица
Снимка: Getty Images

Риана вече официално е милиардерка и най-богатата певица в света. Изпълнителката на хитовете "Umbrella" и "Love the Way You Lie" е вторият най-богат артист след Опра Уинфри.

Състоянието на поп певицата се оценява на 1,7 милиарда долара, което я прави най-богатата певица в света, но музиката не е основният източник на богатството ѝ, съобщи списание "Форбс".

По-голямата част от приходите на родената в Барбадос певица от 1,4 милиарда долара идва от линия ѝ "Fenty Beauty", която е кръстена на истинското ѝ име - Робин Фенти. Останалата част от богатството на изпълнителката е от участието ѝ в "Savage x Fenty" за бельо и приходите, които печели като певица и актриса.

Козметичната компания на Риана, половината от която е собственост на LVMH, е известна с широката си гама от пудри, съдържащи 50 тона цвят на кожата, включително тъмни тонове. Това беше рядкост в годината, в която компанията стартира (2017 г.) В резултат на това компанията на Риана се превърна в една от най-известните и поддържани компании в света.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама