Риана позира само по прашки и ботуши


Риана позира само по прашки и ботуши

Феновете на Риана знаят, че тя не се страхува да споделя всяка част от живота си онлайн. Всички знаем, че тя не се срамува от голотата и често поства провокативни снимки в интетнет, без да се интересува от коментарите.

Този път певицата публикува снимка, на която носи само високи черни ботуши и бели прашки, които разкриват перфектното й дупе.

25-годишната РиРи явно е супер щастлива от новата си придобивка - чизми на Prada, изработени специално за барбадоската красавица. Ботушите вървят с кожен колан, тип жартиер.


Говорейки наскоро през сп. Elle, Великобритания, Риана обясни защо споделя онлайн всеки момент от живота си.

"Споделям в Instagram всичко, което се случва в живота ми – независимо дали става дума за пушене на трева, посещение на стриптийз клуб, четене на Библията, размотаване с най-добрия ми приятел, който всъщност е Крис. Всички искат да знаят какво се случва в живота ми. Дали тя е наркоманка? Не. Дали е алкохоличка? Не. Дали е жертва? Не. Затова си татуирах пистолет. Той е символ на сила. Никога няма да бъда жертва."

Риана също така открито споделя, че обича да пуши трева.

"Поствам мои снимки, на които пуша марихуана, за да покажа коя съм всъщност. Имам да мисля за толкова много неща, защо да си усложнявам живота, като съм нечестна?"

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама