Риана се разголи (СНИМКА)


Риана се разголи (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

Риана разгорещи феновете си, като сподели снимка в Instagram, на която носи единствено боксерки и масивни бижута. 32-годишната певица деликатно е прикрила гърдите си с ръка.

Лилавото бельо е от собствената ѝ линия Savage X Fenty. Към кадъра барбадоската изпълнителка е написала цитат от песен на ямайския DJ Попкаан: "Не искам да носиш бельо довечера за мен, момиче".

Наскоро стана ясно, че луксозната ѝ модна линия Fenty временно ще бъде спряна. Риана и френският конгломерат Louis Vuitton LVMH, с който звездата лансира марката през 2019, са взели решение да я поставят на пауза в очакване на по-добри времена. В момента много по-скъпи брандове изпитват затруднения заради световната пандемия от коронавирус.

Затварянето на Fenty няма да се отрази на другите проекти на изпълнителката като линията бельо Savage X Fenty и Fenty Skin, които се радват на интерес.

"LVMH и Риана потвърждават амбицията си да се концентрират върху растежа и дългосрочното развитие на екосистемата на Fenty, фокусирайки се върху козметиката, грижите за кожата и бельото", се казва в официалното изявление.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама