Риана съди баща си


Риана съди баща си
Снимка: Getty Images/Guliver

Риана съди баща си Роналд, защото той е мамил хора да вярват, че тя има нещо обща с компанията му, тъй като използва името Фенти (Fenty), което изпълнителката популяризира, съобщи "Холивуд рипортър".

Рожденото име на певицата всъщност е Робин Риана Фенти, така че не е изненадващо, че баща й е кръстил компанията на себе си. Но делото всъщност е за това, че баща й и неговият бизнес партньор са се опитали да лъжат инвеститори относно участието на поп дивата в бизнеса.

Те двамата са обвинени "в използване на лъжи, за да привлекат милиони долари от неподозиращи трети страни, уверявайки ги, че са оторизирани да действат от името на Риана или за това, че тя ще пее на различни места по света", пише адвокат Карла Уитсчефър в жалбата.

"По-просто казано, двамата обвиняеми и тяхната фирма са нямали и нямат правомощията да използват името на Риана и нейната интелектуална собственост, както бранда ѝ "Фенти" или който и да е бизнес, който тя притежава", пише още адвокатката.

Певицата многократно е казвала на мъжете да спрат с действията, но исканията ѝ са били пренебрегвани.

Вижте тази публикация в Instagram.

👨‍👧💕

Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама