Ричард Гиър предизвика гнева на известните си съседи


Ричард Гиър предизвика гнева на известните си съседи
Снимка: Getty images/Guliver

Ричард Гиър е на път да спечели спорния план за издигане на кула за мобилни телефони на територията на луксозния си имот, с което предизвика гнева на известни свои съседи от шоубизнеса. 73-годишният актьор от "Американско жиголо" предизвика възмущение сред богатите си известни съседи с приемането на предложението за изграждане на кула за мобилни телефони в именито си.

Въпреки че високопоставените жители на града на знаменитостите твърдят, че са "ядосани", че това ще бъде доста грозна гледка, New York Post съобщи, че планът "изглежда ще бъде одобрен" след заседанието на градския съвет на Бедфорд в понеделник.

Ричард е съсобственик на открития преди 15 години хотел Bedford Post с осем стаи заедно с предприемача в областта на недвижимите имоти Ръсел Ернандес, като за най-добрите стаи се заплаща повече от 1000 долара на вечер.

През юни двойката е попитана от надзорния съветник на град Бедфорд Елън Калвс дали ще даде земята си за кула за мобилни телефони, за да се запълнят пропуските в покритието на потребителите на мобилни услуги в района.

Елън признава пред "Ню Йорк Поуст", че "много членове на обществеността умоляваха градския съвет да намери по-малко натрапчива алтернатива", но тя оправдава искането, като добавя "Като се има предвид, че имотът на Post Inn е търговски, а в градския кодекс търговските имоти се считат за "по-малко натрапчиви" от жилищните обекти, аз търсех... да видя дали Гиър и съсобственика биха обмислили предложението".

Тя добавя пред Post: "Само защото хората, които имат пари и власт, заплашват със съдебни действия, това не означава, че те получават повече уважение от всички останали.

"Трябва да вземем правилното решение за целия град. Това е въпрос на обществена безопасност и качество на живот."

Сред звездите, които живеят в Бедфорд и близките градове, са Марта Стюарт, Ралф Лорън, Мат Деймън, Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама