Рита Ора тайно се е омъжила


Рита Ора тайно се е омъжила
Снимка: Getty Images

Певицата Рита Ора и режисьорът Тайка Уаитити са се оженили тайно, съобщи The Sun, позовавайки се на свои източници. Сватбата на двойката се е състояла в Лондон.

"Това беше една наистина интимна церемония, специална за всички присъстващи. Свидетели на "лудата" им любов станаха най-близките им хора", каза източникът. Той добави, че Рита Ора не е искала да излага това събитие на публичен показ, тъй като е решена да запази връзката им възможно най-лична.

31-годишната певица, след като се е омъжила за 46-годишния режисьор, е сменила фамилията си на Ора-Уайтити.

Рита Ора и Тайка Уайтити се запознаха през 2018 г., но започнаха да се срещат през 2021 г. За първи път папараците ги заснеха заедно по време на разходка из Сидни през май миналата година: певицата отлетя там, за да заснеме шоуто The Voice, а Уайтити работеше върху снимките на филма на Marvel "Thor: Love and Thunder". Миналия август те за първи път минаха по червения килим като двойка.

През юни тази година медиите за първи път започнаха да говорят, че двамата са сгодени. Миналата седмица имаше слухове, че сватбата на Рита Ора и Тайка Уаитити вече се е състояла, тъй като на безименния пръст на режисьора бе забелязана брачна халка.

Преди това Уайтити беше женен за филмовата продуцентка Челси Уинстанли, с която се разведе през 2018 г. Двамата имат две деца.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама