Роби Уилямс зарязва музиката


Роби Уилямс зарязва музиката
Снимка: Getty Images/Guliver

Роби Уилямс напуска музиката, за да стане механик, съобщава Контактмюзик.

40-годишният певец заяви ще се откаже от кариерата си в поп музиката за "сносна работа", защото се уморил да прави музика след близо 25 години. "За да съм напълно честен с вас, малко се отегчавам от този статут на поп/рок звезда", призна Роби.

Певецът издаде 11-я си студиен албум "Under the Radar Volume 1" миналата седмица едновременно с дебюта по номер едно в британската класация за албуми на диска на бившата му група Take That "III". Въпреки че продаде около 140 000 копия от албума си, Роби намекна, че би искал да се откаже от кариерата си и да се премести в Германия за новата си работа, защото не смята, че музикант е подходяща професия за баща.

"Обичам те, Германия, винаги съм те обичал и винаги ще те обичам. Искам да направя нещо различно, което включва да живея с теб и в теб. За първи път в живота си искам работа, сносна работа. Сега съм баща и мисля, че най-правилното е да имам работа", каза Уилямс във видео, публикувано на официалния му канал в YouTube.

Певецът разкри още, че смятал да стане професионален футболист, докато обмислял новата си професия, но решил, че работата с коли би била най-добрата роля за него и призова германските механици да се свържат с него.

"Мислех какви са моите варианти за работа, може би футбол в Германия, но после си казах, че съм твърде стар. След това си помислих, че Германия има удивителни коли. Така че обадете ми се", призова Роби.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама