Родни знаменитости показаха за първи път бебета си на Коледа (СНИМКИ)


Родни знаменитости показаха за първи път бебета си на Коледа (СНИМКИ)
Снимка: Ralitsa K. Paskaleva/Instagram

Какъв по-хубав повод от Рождество Христово за родните знаменитости да махнат емотиконите от снимките на децата си и да покажат лицата им.

Вижте още: Ива Софиянска сподели СНИМКИ от родилния дом за Коледа

Ралица Паскалева се възползва от големия християнски празник, за да покаже за първи път лицето на втория си син, който се появи на бял свят в началото на октомври месец. Актрисата качи умилителен кадър с двете си деца, на който баткото е гушнал малкото си братче.

"Честито Рождество Христово! От сърце желаем здраве и благословение!", написа под снимката водещата на "Игри на волята".

Ралица Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров станаха родители за пръв път през 2018 г., когато се роди синът им Максим.

Певицата Маги Джанаварова, която роди първата си рожба през юли тази година, също направи първия дебют на малката Елизабет в социалните мрежи на Коледа, където качи нейна снимка, на която за първи път се вижда лицето на момиченцето.

"Елизабет. Всичко. 25.12.2023 Честит Рождество Христово!", написа младата майка под кадъра.

Камелия също реши да сподели снимка със сина си и мъжа си Цветин за празниците. В типичния си стил "огън момичето" на поп-фолка демонстрира повече от добра форма за своите 52-години на кадрите и по нищо не отстъпва на младите майки. На кадъра Камелия се е качила буквално на главата на любимия си, който е гушнал наследника им.

Вижте още: Откриха статуя на Шакира в родния ѝ град (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама