Родни звезди се подиграха на Диона (СНИМКА + ВИДЕО)


Родни звезди се подиграха на Диона (СНИМКА + ВИДЕО)
Снимка: DIONA/Facebook

Само преди седмица Диона бе арестувана в столицата след рутинна проверка, при която беше установено, че е взимала кокаин. Кръвните резултати потвърдиха употребата на наркотици.

Уви, Диона със сигурност не е нито първата, нито последната извсестна личност, която е „хваната“ в крачка. Това, което разгневи аудиторията и предизвика куп подигравки, са нелепите ѝ ученически оправдания – била изпила няколко колдрекса и нурофена през деня.

Вижте още: Лора Караджова с голямо завръщане, пуска дует до дни (СНИМКИ)

Как известните заклеймиха поведението ѝ?

Андреа се снима как е седнала в своя луксозен автомобил, докато някой друг шофира. Бившата половинка на Кубрат Пулев се подпира замислено на масичката, коментирайки: "Аз, когато имам шофьор и съм спокойна за нурофена".

Водещият на Survivor, Ваня Джаферович, също не пропусна възможността за майтап. В заведението си, намиращо се в центъра на София, Джаферович написа на дъска: "Нурофен и колдрекс НЕ предлагаме".

Константин, който не е най-известният „трезвеник“, също показа чуството си за хумор. Той качи кратко видео, в което се подава от скъп мерцедес, а на земята падат кутии от въпросното лекарство.

По всичко личи, че и Диона няма никакви притеснения относно срамната случка, защото шеговито пита Константин: "Коце, а колдрекс трябва ли ти?".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама