Роксана разкри каква е причината да я хоспитализират


Роксана разкри каква е причината да я хоспитализират
Снимка: Instagram

Както вече писахме, поп-фолк певицата Роксана изправи феновете си на нокти, след като пусна кадри от болнична стая, на които е с абокат. В онлайн пространството се появиха различни догадки за причината ромската изпълнителка да е приета в лечебно заведение. Сред някои от хипотезите бяха, че Роксана е на лечение заради хапчета за отслабване, други потребители я заподозряха в употреба на наркотици, а не липсваха и такива, които предположиха, че е бременна.

Вижте още: Майката на Майъл Джексън затънала в дългове, постоянно съди внуците си

"Прочетох няколко коментара, които не отговаряха на мен или на името Роксана - недейте хора, аз не съм от певиците, на които им се носи слава на такъв изпълнител. Не мисля даже, че и масово колегите го правят", каза певицата пред радио Веселина.

Роксана сподели, че е претърпяла спешна операция на гласните си струни, защото от години имала киста в гърлото и интервенцията е била крайно наложителна, за да спаси гласа си. Въпреки усложнената операция певицата е изписана на 4-ия ден и се прибирала за домашно лечение вкъщи.

"Успешна е операцията ми, но като цяло бях стресирана от цялото това нещо. Не знам какво ще се случи с гласа ми от тук нататък, всички знаят че това е целият ми живот", каза Роксана.

Вижте още: Войната на семейство Делон продължава, ето какво каза Анушка

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама