Роузи Хънтингтън-Уайтли за битката с безпокойството


Роузи Хънтингтън-Уайтли за битката с безпокойството
Снимка: Getty Images/Guliver

Роузи Хънтингтън-Уайтли e един от най-известите модели в света и може да се похвали със стотици ревюта зад гърба си и с още толкова фотосесии.

Но 29-годишната красавица признава, че битката с безпокойството, свързано с работата й, й е помогнала да стане по-уверена. 

"Това е ужасно чувство. Имаше един определен момент, когато получавах ужасни атаки на притиснение, но ги преодолях. Тези трудни моменти винаги ти дават възможност, когато погледнеш назад, да се чувстваш горд. Дават ти по-дълбоко разбиране на теб самия", каза звездата пред декемврийския брой на сп. ELLE Великобритания.

В интервю за изданието Роузи споделя и за приятеля си Джейсън Стейтъм, с когото са заедно от 6 години. И двамата редовно поддържат форма във фитнес, но не тренират заедно. 

"Ходенето на фитнес е моето времето, не искам да бъда разсейвана. Тогава чувствам, че имам нужда да се фокусирам върху себе си, тъй като това е някаква форма на медитация. Не обичам другата ми половинка да ми казва какво да правя. Ако той е: "Направи още един клек", аз реагирам: "Не, ти направи още един клек".



 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама