Рут Колева изригна срещу Цвета Караянчева


Рут Колева изригна срещу Цвета Караянчева
Снимка: Instagram

Председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Цвета Караянчева разбули духовете с противоречиво изказване през уикенда в Лом (прочетете какво точно каза ТУК).

Скандалните думи срещу протестиращите заради властта на Бойко Борисов предизвикаха остри реакции в социалните мрежи. Рут Колева също не замълча и написа гневен коментар относно речта на Караянчева във Facebook.

Публикуваме думите на певицата без редакция:

Така като се замисля, Цвета Караянчева е антипод на Човек. Кой нормален индивид с умствен капацитет, достойнство и базово себеуважение би, не само преглътнал да бъде публично унижен от министър председателя на държавата и вожд на партията-майка, а и би дръзнал да обикаля села и паланки да го защитава като вярно кученце? "Проста кърджалийска путка", така Цвета Караянчева ще бъде запомнена в историята и нищо повече от това. Ако историята изобщо я помни след 5 години. Явно тя (за жалост) НЕ Е нищо повече от това. Коя жена, кой човек би търпял подобно публично унижение? Не само пред съпартийците си, а пред целия народ. Кой НОРМАЛЕН индивид би се явил редом до вожда и би допуснал да бъде целунат по чЕлото за демонстрация, като някаква непослушна, но оправдана третокласничка? Толкова е долно това, не разбирате ли? Липса на доблест, себеуважение, човечност. Дереализация от морал и от собственото си достойнство.

Тази жена е по-ниско от проститутките дръзнали да снимат шкафчето с пачки и кюлчета, защото те освен цена $$$ имат и малко смелост. За магистралите и метрото дори не ми се коментира, защото са толкова безобразни и глупави словата и, че искам просто да и отлепя един шамар и да я върна в Кърджали натоварена в някоя каруца. Госпожа, тия магистрали и метра са строени с нашите пари и данъци, а това че някой е отктраднАл и ги е построил за 5 лева не ни прави претенциозни сноби. Прави ни нормални европейски граждани, които си търсим правата, защото ни е светнала лампата, че имаме някакво елементарно достойнство и сме човеци с права. На тебе няма ли да ти светне лампата най-накрая или искаш и до пра-внуци да бъдеш запомнена като ПКП???

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама