Сандра Бълок приключи със секса


Сандра Бълок приключи със секса
Снимка: Getty Images/Guliver

Сандра Бълок приключи със секса, но само в киното. Звездата от "Ocean's Eight" е подписала специална клауза в договора си за тази, а и за всички следващи продукции оттук нататък. Слуховете твърдят, че от самото начало на кариерата си тя не е привърженичка на идеята да се вихри в спалнята с екранните си партньори.

Тя каза: "Не съм жена, която би казала: Ще се снимам като сексуална дива, защото ще изглеждам добре! Не искам да знам кои са най-добрите ми ъгли за снимане гола. Не искам да виждам това. Не искам да го чувам. Няма да го направя във филм.

53-годишна звезда признава, че всичко в кариерата й е "битка", защото никога не е била заинтересована от конвенционални романтични роли.

"Всичко беше борба. Винаги ще бъде борба. Казвала съм много пъти: Не мога ли да не бъда героиня в типичния разказ за момичето, спечелващо момчето? Ако има романтична сцена, не може ли тя да бъде смешна?"

Въпреки че Сандра си спечели име на типичната романтична героиня, тя призна, че винаги е имала желание да се "бунтува" срещу това да е "обусловена" да играе в такива филми.

Тя твърди: "Аз съм едно чудато мъжко момиче, което е полу-германка. В кръвта ми е да се бунтувам. Но бях поставена при такива условия, за да успея. Трябваше да поема отговорността да бъда част от това."

 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама