Саня Борисова: С Ники Илиев се разведохме


Саня Борисова: С Ники Илиев се разведохме
Снимка: Instagram

Макар че напоследък се носеха слухове, че Саня Борисова и Ники Илиев са успели да спасят брака си, актрисата разкри, че двамата са се развели. 37-годишната красавица призна, че в крайна сметка са решили, че нямат общо бъдеще.

"Разделихме се окончателно. От преди два дни официално сме разведени. Всичко беше голямо изпитание, защото се разделихме преди две години", обясни тя в предаването "На кафе".

Саня подчерта, че с 38-годишния режисьор имат добри отношения и помежду им няма омраза.

Борисова, която напоследък е много активна в социалните мрежи, каза в предаването, че с Илиев са правили опити да се съберат.

"Надявах се, че нещата могат да се променят и затова си дадохме време. Но се убедихме и двамата, че няма как да се случи това. В момента сме по-близки от всякога. Мога да кажа, че непосредствено след самия развод си казахме открито толкова много неща и се почувствахме толкова близки. Определено ще се подкрепяме за в бъдеще."

Саня сподели, че тяхното куче Анджи ще остане да живее при Ники, като от време на време и тя ще се грижи за нея.

Вижте тази публикация в Instagram.

Освен, че искам да споделя с вас момент от разходката ми с Анджи🌸, (нещо, което сега, ценя повече от всякога) с @myproteinbg✨сме подготвили нещо приятно за вас:🌸🌸🌸 Имате възможност да спечелите ваучер на стойност 50 евро✨ И тъй като най-хубавите моменти са споделените, всичко което трябва да направите е да последвате мен, да последвате @myproteinbg и да тагнете приятел, който нямате търпение да видите.🌈 Също така с код: SANYAMP до края на месеца получавате 37% отстъпка✨ След седмица ще изтегля късметлията. Забавлявайте се🪁 Честито на @alexandrastaneva 😊♥️🌈 @monikapettkova не беше спазила условията на играта 🤷‍♀️ Пожелавам й успех, следващия път!

Публикация, споделена от Sanya Borisova (@sanya.borisova) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама