Сантра роди първото си дете (ВИДЕО)


Сантра роди първото си дете (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Сантра е станала майка за първи път. Вчера, 1 март, 38-годишната певица е родила момиченце, като все още не се знае нейното име.

Изпълнителката оповести щастливата новина, като сподели кратко клипче в Instagram, на което нежно гали наедрялото си коремче. Има и емотиконка на двойка с дете, като е изписана датата 01.03 2022.

Разбираемо, постът ѝ бързо събра много харесвания и поздравления.

Баща на бебето е 12 години по-младият Кристиян Дончев, който е бивш приятел на Ася Капчикова.

Преди време Сантра сподели пред Мон Дьо за бременността си: "Ставам все по-спокойна и отговорна. А бях човек, който беше основно фокусиран в работата. Сприхава съм, труден характер съм. Има я хулиганката в мен. Но това което в момента се случва, по-скоро майчинския инстинкт надделява. Но природата го е измислила добре, подчинява те и ти казва, че сега има по-важно нещо от това, което си мислил, че е било до вчера".

А относно младока Кристиян изпълнителката на "Без теб" каза: "Той не иска да е център на внимание. Появи се изненадващо в живота ми. Беше гръмко, с енергия, обаяние, дойде и ме завладя. Аз съм доста труден човек за завладяване. Хареса ми, че е един от малкото хора, които успя да ме усмири. Представи си, аз бях един необязден кон, който не се подчинява лесно".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама