Сашка Васева навърши 55, борейки се за живота си


Сашка Васева навърши 55, борейки се за живота си
Снимка: Facebook Сашка Васева

Поп фолк певицата Сашка Васева вчера навърши 55 години, но за съжаление е в тежко здравословно състояние. Всеки ден тя посещава болница в Мюнхен, където ѝ правят изследвания и преливания, преди да бъде подложена на спешна операция. Припомняме, че преди месец на изпълнителката ѝ поставиха диагнозата тумор в мозъка. Той е довел до слепотата ѝ, защото се намира близо до очите и притиска зрителните нерви.

"Състоянието на г-жа Васева здравословно е проблематично. Нуждае се от много спешна операция, за да се премахне туморът, който е открит в мозъка ѝ, близо до очите. Тя се чувства според обстоятелствата не много добре, но е важно, че психически се държи, има воля и желание за пълно оздравяване." Това каза съпругът ѝ Христо Бакърджиев, който тази сутрин се включи на живо от болницата в предаването "Здравей, България".

Появиха се публикации в интернет, че Васева се нуждае от пари за лечението си и търси финансова помощ, но мъжът ѝ напълно ги опроверга. Той уточни, че в момента те разчитат само на собствените си средства и не са отваряли дарителски сметки. Бакърджиев предупреди хората, които желаят да ѝ помогнат, да не се подвеждат и да не превеждат пари по фалшиви сметки. Животоспасяващата операция на певицата ще струва 90 000 евро.

Самата Сашка Васева желае единствено да оздравее и отново да започне да пее. От болничното легло тя каза на феновете си, че ги обича.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама