Сашо Кадиев заведе на море бившата и сегашната си жена (СНИМКА)


Сашо Кадиев заведе на море бившата и сегашната си жена (СНИМКА)
Снимка: Instagram

За раздорите в семейството на Сашо Кадиев се говори от доста време. През последните години той няколко пъти се събира и разделя с майката на детето си, Таня, а от доста месеци насам има и нова жена до себе си - моделът Ивелина Чоева. 

По всичко личи, че всички жени в семейството му са намерили комфорт, тъй като почиват на родното Черноморие заедно, включително с малката Катерина. Катето Евро пък разпуска покрай басейна на къщата си в Кокаляне. 

 Кадиев написа под снимката: "Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама