Седмичен любовен хороскоп за 26-30 ноември


Седмичен любовен хороскоп за 26-30 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Предстои седмица, изпълнена с неочаквани обрати. Бъдете готови както за много страст, така и за яростни скандали на любовния фронт. Каквото и да правите, всичко ще е наситено с емоции.

Телец

Хармонията ще е под въпрос през новата седмица. Всичко е във вашите ръце и склонността ви да правите компромиси в името на общото благо.

Близнаци

Колективният дух ви е завладял напълно. Каквито и ангажименти да ви изскочат през тази седмица, ще искате да ги споделите с половинката по един или друг начин. Това е страхотно и ще донесе много щастливи моменти и на двама ви!

Рак

Раците ще се чувстват доста несигурни в партньора си, било ти заради някаква действителна случка или заради съмнение, което ги гложди отвътре. Всъщност, каквото и да предприемат, то няма да има ефект, докато не намерят хармония с вътрешния си свят.

Лъв

Лъвовете могат да се почувстват доста обидени, защото желанията им ще бъдат пренебрегнати или неглижирани. Няма да има кой знае какви поводи за скандали, ако успеят да преглътнат гордостта си.

Дева

Чудесна седмица за любов! Както се казва – "всичко е точно" на любовния фронт, така че няма да имате от какво да се оплаквате и да търсите "под вола теле", както обикновено правите.

Везни

Везните ще се чувстват объркани по отношение на сегашната си връзка. Имат нужда от промяна, която нямат представа как да постигнат. Може би е време за сериозен разговор.

Скорпион

Съдбоносна седмица се очертава за тези представители на зодиака. Определено няма да им е скучно – ще бъдат и ухажвани, и съблазнявани, а не е изключено и те да влязат в ролята на "ловеца". Но тези игрички са им по вкуса, така че няма да имат нищо против.

Стрелец

В главата ви се въртят твърде философски мисли. Загърбили сте леко вятърничавия си и авантюристичен нрав и се чудите дали не е време да се гмурнете "в дълбокото" с брак, бебе, общо съжителство и т.н. Не прибързвайте със заключенията.

Козирог

Безоблачно небе се показва за Козирозите. Те ще се чувстват успешни на работното място, което както знаем, е чудесна предпоставка за прекрасни моменти и в личния живот.

Водолей

Водолеите ще са на абсолютна всякаква вълна, но не и на любовна. През новата седмица ще имат нужда от различен тип емоции – срещи с приятели, пазаруване, коледни партита и т.н.

Риби

Понякога на човек му трябва толкова малко – някой, който да му донесе чаша горещо кафе и да го прегърне. Точно от тези малко жестове имат нужда Рибите през новата мрачна седмица. А дали ще го получат?

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама