Селена Гомес е лудо влюбена в The Weeknd


Селена Гомес е лудо влюбена в  The Weeknd
Снимка: Getty Images/Guliver

Селена Гомес е влюбена до уши в The Weeknd и тяхната любов е взаимна.

Двамата са неразделни, след като бяха заснети да се целуват в Лос Анджелис през януари. Певците направиха своята официална публична поява на Met Gala 2017, където Селена беше забелязана да казва "Обичам те" на Ейбъл Тесфайе, както е истинското му име.

"Тя е влюбена до уши в Ейбъл. Връзката им е много по-различна от тази, която имаше с Джъстин Бийбър", каза вчера източник пред E! News.

Селена и Джъстин излизаха в продължение на 3 години с прекъсвания, като окончателно сложиха край на любовните си отношения през 2014.

"Тази връзка е много зряла и тя сега мисли по различен начин. Наистина е открила коя е и какво я прави щастлива. Обича Ейбъл и той нея. Двамата се опознаха много добре и от предишните си връзки са научили какво искат и какво не. И двамата се запознаха със семейството на другия и всички одобряват отношенията им", допълни източникът.

След като Селена и певецът направиха своя дебют на червения килим като двойка на Мет Гала, той сподели тяхна обща снимка от събитието. Майка й коментира кадъра така: "Блестящи, усмихнати, изглеждащи здрави и еднакво влюбени... Мама е толкова щастлива."

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on May 1, 2017 at 8:33pm PDT

Като певци, Селена и Тhe Weeknd често са на турнета. През последните месеци Гомес често може да бъде видяна на неговите концерти. 

"Когато не са заедно, те си пишат и си говорят чрез FaceTime. Обичат просто да разпускат и да бъдат нормална двойка - да ходят на филми, да си поръчват храна за вкъщи и да гледат телевизия. Двамата изглеждат сериозни и връзката им определено е ценна и за двамата."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама