Селена Гомес шокира феновете си с новото си гадже (СНИМКА)


Селена Гомес шокира феновете си с новото си гадже (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Ако част от феновете на Селена Гомес все още обвиняват Джъстин Бийбър, че е съсипал живота ѝ, сега са категорични, че 31-годишната певица сама ще си го съсипе с новия си избор на мъж.

Слуховете, че изпълнителката е гадже с с музикалния продуцент Бени Бланко се оказаха верни. Гомес потвърди новината, след като пусна на стори в своя Instagram снимка, на която е сгушена в 35-годишния Бени. На кадъра Селена е положила глава на рамото му - като лицето на музикалния продуцент е отрязано на изображението, но наблюдателните фенове веднага разбраха, че е той.

Кадърът на двамата влюбени се появява малко след като Селена коментира колаж в Instagram, на който пише, че тя е във връзка с продуцента. Под него певицата написа "Факт".

Нейните почитатели изразиха недоволството си, като ѝ казаха, че "светът е в краката ѝ и може да има всеки красив, образован, зрял и възпитан мъж на планетата, а този не я заслужава". Други пък се молят акаунтът ѝ да е хакнат и всичко това да е просто шега.

Вижте още: Музикален скандал: Сръбски медии обвиниха Преслава в кражба (ВИДЕО)

Недоволството на феновете на Селена към новото ѝ гадже се породи поради факта, че Бени беше част от гостите в тв шоу, в което звезди и приятели се подиграват на някоя известна личност. Бени беше гост на Джъстин Бийбър и в шеговитата си реч към него включи бившата му приятелка Селена.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама