Селма Блеър обвини гаджето си в домашно насилие


Селма Блеър обвини гаджето си в домашно насилие
Снимка: Getty Images

Холивудската актриса Селма Блеър забрани на гаджето си Рон Карлсън да се доближава до нея, след като го обвини, че той я е нападнал в дома ѝ.

Актрисата разказа, че на 22 февруари е помолила Карлсън да ѝ донесе телевизор. На този ден тя се почувствала зле, известно е, че се лекува от множествена склероза, която ѝ беше диагностицирана през 2018 г. Когато Рон пристигнал, те се скарали. 49-годишната актриса каза, че той започнал да я обижда, а по време на кавгата я хвърлил на дивана и започнал да я души, докато тя загубила съзнание. След като дошла в съзнание, Селма се обадила в полицията и показала на персонала драскотини и кървене от носа. Карлсън е бил арестуван по обвинение в домашно насилие. Сега той не може да се приближава до нея до процеса, който ще се състои на 22 март.

Самият Карлсън отрича тези обвинения. Той заяви, че по време на кавгата не е докосвал Блеър. Той също така показа на полицията снимка, на която се вижда, че тя кърви и се драска преди кавгата. В отговор мъжът поиска да се забрани на актрисата да се приближава до него.

Селма Блеър и 52-годишният Рон Карлсън започнаха да излизат през юли 2017. През януари 2018 те се разделиха, но през 2020 подновиха връзката си. Актрисата има и син, Артър, от бившия ѝ партньор, дизайнерът Джейсън Блик.

Заради множествената склероза Блеър се подложи през 2019 г. на лечение със стволови клетки, а миналата есен представи документален филм за болестта си, наречен "Introducing, Selma Blair".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама