Шакира записа песен със синовете си (ВИДЕО)


Шакира записа песен със синовете си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

След раздялата с Жерар Пике Шакира определено е готова да завладее музикалната сцена. Колумбийската певица получи първото отличие "Латиноамериканска жена на годината" на списание "Билборд", а преди това с лекота счупи 14 световни рекорда на "Гинес" с песента "BZRP Music Sessions Vol. 53".

По всички личи, че отмъщението на Шакира за изневярата и публичното унижение не е към своя край. Дори нещо повече, певицата има и подкрепление! Синовете ѝ участват в новия хит "Acróstico".

Няма да познаете порасналата дъщеря на Кейт Уинслет (СНИМКИ)

45-годишната поп дива направи премиера на видеото към баладата на 15 май, като сюжетът в него отново е раздялата ѝ с Пике и как децата ѝ помагат да се справи с болката. Самата Шакира написа под видеото в Instagram:

"Тази година Милан написа песни, които ме накараха да се просълзя, а Саша посвети часове на свирене на пиано и в откриване на гласа си – написа Шакира. - И двамата прекараха известно време с мен в студиото и след като чуха тази песен, поискаха да бъдат част от нея. Милан и Саша, толкова е красиво да видиш как отваряте криле, за да сбъдвате мечтите си. Няма нищо друго, което да ме кара да се чувствам по-пълноценна от това да бъда ваша майка."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама