Шарън Стоун направи шокиращи признания


Шарън Стоун направи шокиращи признания
Снимка: Getty Images/Guliver

Шарън Стоун разказва за тежкото си минало в биографичната си книга "Красотата да живееш два пъти", която излезе преди дни. Актрисата прави ужасяващи признания за личния живот и кариерата си, сред които, че е била изнасилвана от дядо си.

В мемоарите си Стоун пише, че тя и сестра ѝ Кели са били сексуално малтретирани като деца. Кларънс Лоусън бил втори съпруг на баба им, която ги заключвала в една стая, докато отсядали при тях. Тя също била насилвана от мъжа си.

Кларънс умира от инфаркт, когато Шарън е на 14 години. Тя си спомня, че на погребението му отишла до ковчега и го натиснала с пръст, за да се увери, че наистина е мъртъв.

"В онзи момент изпитах удовлетворение, че всичко вече е свършило. Погледнах към Кели и тя разбра. Тя беше на 11. Беше свършило!"

63-годишната звезда признава също, че е била принудена от продуцент да прави секс с друг актьор, за да може сцените в съвместния им филм "да имат по-добра химия". Тъй като му отказва, тя твърди, че след това е била белязана в Холивуд като "трудна".

Шарън разказва и за култовата си роля в "Първичен инстинкт". Известната блондинка пише в книгата си, че първоначално я убеждавали, че прословутата сцена няма да е толкова разкриваща, но впоследствие се оказало друго.

През 2001година актрисата се подлага на операция, за да ѝ бъдат премахнати доброкачествени образования в гърдите. По-късно разбира, че лекарят ѝ е направил по-голям бюст, тъй като е смятал, че така ще изглежда по-добре.

"Кoгaтo ми мaхнaхa прeвръзкaтa, уcтaнoвих, чe бюcтът ми e c eдин рaзмeр пo-гoлям. Бeшe прoмeнил тялoтo ми бeз мoe знaниe и cъглacиe", разкрива Стоун.

В "Красотата да живееш два пъти" Шарън споделя и за трудното си възстановявана след инсулта, който получи на 43-годишна възраст. Както сама пише: "Сега живея втори живот". Тогава ѝ дават едва 5% шанс да оцелее, но тя го прави и доказва колко силна е.

"Нaучих ce дa виждaм нeщaтa пo рaзличeн нaчин. Нaучихa мe живoтът и cмърттa", категорична е тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама