Шеф Петров: Грях ли е да работиш с качествени продукти на място пълно с глупаци ?


Шеф Петров: Грях ли е да работиш с качествени продукти на място пълно с глупаци ?
Снимка: Facebook

Шеф Борис Петков, който е известен със своя пиперлив език, написа безпощаден коментар за случая с ромското семейство, което се оплака в социалните мрежи, че е платило 650 лева сметка за три пържоли в ресторант на морето.

"Грях ли е да работиш с качествени продукти на място пълно с глупаци ?

Тъй като от известно време се върти един клип с едно Ромско семейство което яло Пържоли за 350лв. за килограм говеждо и с празните си глави ги правим известни и плюем по всичко мило и Родно, качвам тук две снимки от магазин на месо в София за такива които са ходили на ресторант само на някоя сватба и други дето наричат и столовата ресторант", написа готвачът във Facebook.

Той е категоричен, че въпросното заведение на морето е е едно от най-евтините места в Европа за продажбата на подобно месо.

Вижте още: Анелия призна съкровена мечта, ето каква

"Мили господа Папуаси, за които и пържолите в Лидъл по 25лв са скъпи уточнявам. На клипа се чува ясно, че ядат селектиран Ри Бай вероятно Блек Ангъс Небраска USA Цената на това месо е 200лв за килограм в магазина както в България, така и е цяла Европа (Австралийското и Японското са още по-скъпи).Надценката от 75% която го прави 350лв. е дори ниска ако сложите всички данъци е осигуровки на един ресторант печалбата на тази маса е 70-80лв. И може би това е едно от най-евтините места в Европа за продажба на това месо.", допълва още шеф Петров във страницата си във Facebook.

"Не искам да съм адвокат на измамите по Черноморието, но случаят не е такъв. Той просто показва колко глупави и първосигнално мислещи хора живеят около нас. Те са готови да полеят с катран всеки", категоричен е готвачът.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама