Шеф Виктор Ангелов разкрива най-съкровените си чувства


Шеф Виктор Ангелов разкрива най-съкровените си чувства

Виктор Ангелов, очарователният председател на журито на MasterChef, ще бъде в главната роля в "Търси се..." тази неделя, 7 февруари, от 11:00 часа по bTV.

Той е изключително успешен в бизнеса си, но въпреки това любовта е водещото и най-ценното в живота му. Зрителите ще се запознаят с почти филмовата любовна история на кулинарния експерт - любимата му Наталия всъщност е ученическата му любов, но тя се жени и ражда 2 деца на друг мъж. Въпреки това съдбата намира начин да ги събере и от 8 години двамата са заедно и се радват и на общата им дъщеря. Наталия ще признае, че той е идеалният мъж за нея, ще разкаже за романтичните изненади, които й устройва Виктор и ще сподели колко отговорен и грижовен баща е.

Изненада за Виктор ще са и другите двама членове от журито на MasterChef - Андре Токев и Петър Михалчев. Те ще разкажат за буйния му темперамент, лидерските му качества и ще го предизвикат да източи малко бензин, за да го върнат към тийнеджърските години в квартал Люлин.

Майката на Виктор ще го развълнува със силно емоционалното си интервю и той ще сподели, че окончателното решение да се върне в България, въпреки успешната кариера зад граница взима именно заради родителите си, защото вижда, че остаряват, а той не може да бъде до тях.

Бизнеса си тук, в България, Виктор стартира, след като родителите му ипотекират единствения си апартамент и му дават парите за стартов капитал.

В студиото той няма да се притесни да плачe, да се смее, да говори за най-съкровените чувства, да свири на китара и да покаже цялото богатство на емоции, които носи със себе си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама