Шокиращите трансформации на звездите


Шокиращите трансформации на звездите

Неведнъж сме ставали свидетели на невероятни звездни трансформации. Част от тях се дължат на странни хрумвания, други са следствие от пластични операции, а трети са свързани с филмови роли. Вижте кои звезди са правили най-значителни промени във визията си, при това не свързани с някоя конкретна роля.

Сара Джесика Паркър

Трудно е да си представим Сара Джесика Паркър преди появата на Кари Брадшоу в култовия филм „Сексът и градът“. Жените просто я обожават, а мъжете затаяват дъх, въпреки че не е стандартната красавица. Е, няма как да отречем и влиянието на пластичната хирургия, което определено е имало доста положителен ефект.

Леонардо ди Каприо

Милиони хора стискаха палци на чаровния актьор по време на Оскар-ите тази година. Колкото и женски сърца да е покорил и да продължава да покорява, трябва да признаем, че Лео определено ни беше по-симпатичен преди 10 години. Към днешна дата времето е оставило своите следи и върху иначе миловидния актьор – няколко килца отгоре и гъста прошарена брада.

Кайли Дженър

Кайли Дженър даде ясно да се разбере, че най-големият ѝ идол и модел за подражание е собствената ѝ сестра Ким Кардашиян. И колкото и сладко да звучи, че малката сестричка иска да прилича на кака си, в това няма нищо очарователно. Още на 16-годишна възраст Кайли започва да инжектира хиалурон в устните си, а само 2 години по-късно си поставя силикон в гърдите и дупето.

Клои Кардашиян

Клои Кардашиян винаги е била малко в сянката на сестрите си Кортни и Ким. По всичко личи, че това е чудесен двигател за промяна. С малко помощ от страна на пластичния хирург, но и със страшно много воля и желание, Клои промени изцяло визията си.

Майли Сайръс

Помните ли любимата героиня на деца и тийнейджъри Майли Стюърт от сериала "Хана Монтана“? Дори и да имате бегли спомени за това момиче, едва ли ще я познаете сега, защото тя мина през своята "пълна промяна". Макар да е само 23 години, Майли Сайръс успя да се забърка в не един и два медийни скандала и да промени коренно визията си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама