Шон Пен е в Украйна, за да снима документален филм (СНИМКИ)


Шон Пен е в Украйна, за да снима документален филм (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Актьорът и режисьор Шон Пен е в Украйна, за да присъства на пресконференции с президента Владимир Зеленски, докато Русия започва инвазията си в източноевропейската страна.

От кабинета на Украйна казаха, че Пен е дошъл в Киев, за да „разкаже на света истината за руската инвазия в нашата страна“.

"Режисьорът пристигна в Киев специално, за да запише всички събития, които се случват в Украйна, и в качеството си на режисьор на документални филми да разкаже на света истината за нахлуването на Русия в нашата страна", се казва в публикация на украински език на страницата на президентската канцелария във Facebook. Съобщението е придружено от снимка на Пен на пресконференция, водена от президентски съветник.

„Нашата страна му е благодарна за такава проява на смелост и честност“, написаха от кабинета в четвъртък. Зеленски, който беше професионален актьор преди да започне политическата си кариера, също сподели видео от срещата в Instagram.

Variety съобщи, че Пен е отлетял за страната, за да завърши документален филм за руската инвазия с Vice Studios. Холивудският актьор прекара известно време в Украйна през ноември, когато се срещна с украинските сили, докато напрежението между страната и съседна Русия нарастваше. По това време в социалните мрежи за пръв път се съобщи, че Пен работи по документален филм за конфликта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама