Щерев отново избухна срещу Лили Иванова: Много българи плащат за концерти на плейбек


Щерев отново избухна срещу Лили Иванова: Много българи плащат за концерти на плейбек
Снимка: Община Каварна

В музикалните среди често възникват най-различни скандали и спречквания, защото завистта, авторското право и феновете успяват да застанат между изпълнителите. Някои войни обаче траят десетилетия и малцина помнят как всъщност са стартирали изобщо. Като вечната ненавист между композитора Митко Щерев и естрадната прима Лили Иванова.

Отношенията между маестрото и певицата се бяха нормализирали, в сравнение с епичната война през 2010 година. Разбира се, двамата и до ден днешен не общуват пряко, а Щерев все още не разрешава на звездата да пее неговите песни. Ето, че примирието е било само привидно, а обидите започват на нов глас.

Вижте още: Анита Мейзер вбеси всички: Събираше пари за операция, а сега е с нов тунинг (СНИМКИ)

Преди броени дни композиторът отново захапа Лили Иванова в социалните мрежи. Митко Щерев разкритикува певицата, пиишейки коментар под пост на нейния мениджър Николай Недеков, който е най-приближеният ѝ човек от няколко години насам:

„Да живее плейбекът! За съжаление, много българи плащат, за да гледат и слушат концерти, повечето от които са на плейбек. А когато има плейбек, никой не разбира кога се пее на живо и кога не".

Отговорът на мениджъра на примата към Митко Щерев не закъсня:

„Вие, ако като музикант и композитор твърдите, че Лили Иванова пее на плейбек... много сме я загазили в тая държава! Не може видни фигури в музиката да обвиняват публично певци в очевидно не само недопустими за сцената неща, но в откровени лъжи - Лили Иванова пее НА ЖИВО, за Ваше съжаление или не. Лично за мен падате много ниско в очите и на своите почитатели с такива неоснователни обвинения за Лили Иванова. Спрете със злобата и погледнете Света откъм доброто и позитивното, ако те все още имат място някъде в дъното на душата Ви! Бъдете жив и здрав!“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама