Силна: Деси Стоянова се завърна на екран със сълзи в очите


Силна: Деси Стоянова се завърна на екран със сълзи в очите
Снимка: Преди обед/Facebook

Само две седмици, след като Деси Стоянова загуби съпруга си, водещата на предаването "Преди обед" по bTV се завърна в ефира. 

Вижте още: Галин: Изневерих на най-голямата си любов напук (СНИМКА)

"Когато човек преминава през нещо такова се замисля за това колко важна е подкрепата на хората около него. Важна е, за да посрещнеш болката и да я понесеш. Затова искам да благодаря наистина още веднъж на всички за разбирането и съпричастността", с тези емоционални думи Деси откри предаването през сълзи.

Водещата беше до болка искрена и сподели със зрителите, че вероятно няма да е в най-добрата си форма понякога, но е сигурна, че ще има моменти, в които ще се смее безкрайно много.

"Факт е, че когато нещо те разтърси до основи, продължаването напред не е лесно, но категорично си давам сметка, че нещото, което помага, е стремежът да виждаш повече светлата страна на живота. Това е нещо, което аз смятам да се опитвам да правя оттук нататък. Да цениш мига, защото в крайна сметка ние имаме само него", каза още Деси.

Вижте още: Селена Гомес призна кой е новият ѝ приятел (СНИМКА)

Припомняме ви, че 28 ноември на 57-годишна възраст почина журналистът Велислав Русев. Причината за внезапната му кончина е претърпян инсулт.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама