Синди Крауфорд: Когато сте извън зоната си на комфорт, намирате себе си


Синди Крауфорд: Когато сте извън зоната си на комфорт, намирате себе си
Снимка: Getty Images

Синди Крауфорд краси корицата на Haute Living и споделя за справянето със стреса, кризата на средната възраст и как пътуването с дъщеря ѝ на фестивала Burning Man ѝ е помогнало да се чувства свободна.

56-годишният супермодел разкри, че е потърсила помощ от специалист, за да се справи със стреса. "Започнах да работя със специалист тази година. И едно от нещата, които обсъждаме с него, е времето. Например, говорим за моменти, когато се чувствам притеснена от липса на време."

Тя призна, че денят ѝ винаги е много стриктно планиран: "Да приемем, че приключвам тренировката си в 9:30 и първото обаждане за деня е в 10, така имам половин час, за да се изкъпя и да се приготвя. Но например съпругът ми иска да говорим, аз поглеждам часовника и казвам, че имам три минути. Той се дразни, аз пък се чувствам стресирана от осъзнаването, че няма да имам време за грим".

Вижте още: Синди Крауфорд без бельо на корицата на Vogue

Крауфорд призна, че когато децата ѝ били малки, се опитвала да се събуди първа, защото тогава никой нямал нужда от нея и тя имала време само за себе си.

Сидни обясни пред списанието, че се почувствала наистина свободна на тазгодишното издание на фестивала Burning Man, където била поканена в последния момент с дъщеря си Кая Гербер.

"Можех да правя всичко в продължение на 48 часа. И това се оказа наистина невероятно изживяване." Тя нарече Burning Man "перфектното място да откриеш истинското си аз" въпреки факта, че фестът, които се прави в пустинята Блек Рок, е "прашен и мръсен". Според нея това събитие е "просто лудо и те прави наистина свободен".

Синди Крауфорд призна също, че в ежедневния живот всички хора играят роли – на майки, съпруги и много други. Според нея е лесно да се увлечеш и да спреш да осъзнаваш кой си всъщност. "Коя съм аз? Не знам. Може би страдам от криза на средната възраст", сподели тя.

"Преди не разбирах това, но сега чувствам, че го осъзнавам. Когато сте извън зоната си на комфорт, нямате друг избор, освен да намерите себе си", обобщава супермоделът.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама