Синът на Бон Джоуви се сгоди за Мили Боби Браун (СНИМКА)


Синът на Бон Джоуви се сгоди за Мили Боби Браун (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Британската актриса Мили Боби Браун се сгоди за приятеля си Джейк Бон Джоуви, син на известния музикант Бон Джоуви.

Звездата от хитовия сериал „Странни неща“, която е на 19 години, сподели новината чрез публикация в Инстаграм – на снимката тя е прегърната от 20-годишния Джейк Бон Джоуви.

Новината потвърждава предположенията на потребителите в социалните мрежи от няколко седмици, след като актрисата показа годежния си пръстен в друга скорошна публикация.

Тейлър Суифт се е разделила с приятеля си 

Мили Боби Браун разказа, че се е запознала с Бон Джоуви в Инстаграм. Така двамата са завързали приятелство, а по-късно са започнали романтична връзка. В публикация от януари 2023 г. британската знаменитост нарече годеника си своя „партньор до живот“.

Мили Боби Браун се превърна в световноизвестна звезда благодарение на хитовия сериал „Странни неща“ на платформата Netflix. Сюжетът му се развива през 80-те години на миналия век. Главните герои са тийнейджъри от американския щат Индиана, които се борят със свръхестествени сили, отприщени от мистериозни правителствени организации.

Джейк Бон Джоуви придружи актрисата на червения килим по време на премиерата на четвъртия сезон на „Странни неща“ в Ню Йорк през май миналата година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама