Синът на Брад Пит: Честит Ден на бащата, превърна живота на всички в Ад


Синът на Брад Пит: Честит Ден на бащата, превърна живота на всички в Ад
Снимка: GettyImages

Дори тежките съдебни битки между Анджелина Джоли и Брат Пит един ден да се прекратят и бившите съпрузи да се помирят, то има един човек, които очевидно никога няма да му прости и това е осиновеният му син Пакс.

Вижте още: Изненада: Парис Хилтън стана майка и на второ дете (СНИМКА)

В медиите се появи пост на момчето, публикуван в личния му профил в Instagram през 2020 г., навръх Деня на бащата, в който Пакс отправя купища обиди и обвинения към Брат Пит.

"Честит Ден на бащата на този световноизвестен за*ник!! С времето продължаваш да се доказваш като ужасен и проклет човек. Нямаш никаква съобразителност и емпатия към четирите си по-малки деца, които треперят от страх, когато са в твое присъствие. Никога няма да разбереш каква щета нанесе на семейството ми, защото си неспособен да го направиш. Превърна живота на най-близките ми в непрестанен ад. Може да казваш на себе си и на света каквото си пожелаеш, но истината някой ден ще излезе на бял свят. Та, честит Ден на бащата, ти ши*ано, ужасно, човешко същество!!!", написал Пакс към снимка на баща си.

След по-малко от месец, на 18 декември Брат Пит ще отбележи 60-тия си юбилей. Източник сподели пред "Дейли мейл", че той и новата му приятелка Инес де Рамон, която има рожден ден на 19-ти декември, планират да отбележат съвместно празниците си.

Вижте още: Алисия към бившата на Благо Георгиев: Ти си най-добрата

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама