Синът на Мадона не иска да живее с нея


Синът на Мадона не иска да живее с нея

Роко, 15-годишният син на Мадона, отказа да се върна при майка си в Ню Йорк за Коледа. Той заяви, че би искал да остане с баща си Гай Ричи и семейството му във Великобритания.

Сега юношата живее с Ричи и новата му съпруга Джеки Ейнсли. Двойката отглежда общо три деца.

Британският вестник „Дейли Мейл“ коментира, позовавайки се на свои източници, че Роко просто е се е уморил от начина на живот на майка си. Есенните турнета на попзвездата в САЩ и Канада продължиха два месеца. Роко съответно пътувал с нея, от Лос Анджелис до Вашингтон, и дори му се наложило да посети канадския град Ванкувър. Освен това по време на пътуванията на него все му налагало да изпълнява поръчения зад сцената. Нищо чудно, че му се иска по-спокоен и уседнал живот.

Сега 57-годишната певица изисква синът да се върне, но Роко я отрязал и не иска да живее с нея. В същото време съдът в Манхатън постанови, че момчето трябва да дойде в Ню Йорк и да разговаря с майка си, преди да вземе юридическо решение по въпроса.

Самият Гай Ричи се въздържа от коментар. Но от думите на негов представител стана ясно, че той би искал Роко да живее с него: "Роко достатъчно ясно изрази желанието си да живее с баща си във Великобритания“. Междувременно самата Мадона публикува в Instagram своя снимка със сина, съпроводена с трогателен надпис: „Щастливо Рождество, светлина на моя живот“, написа тя. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама