Синът на Софи Маринова дава 10 000 лв награда за хващането на онлайн измамници


Синът на Софи Маринова дава 10 000 лв награда за хващането на онлайн измамници
Снимка: Facebook Софи Маринова

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, реши да се прави на полицай, макар че преди време се подигра на силите на реда. Той предложи награда от 10 000 лева за този, който му докара измамникът, продавал фалшиви VIP карти за концертите на майка му. Измамната оферта се разпространява в социалните мрежи вече няколко месеца.

"Тази VIP карта, струваща 2000 лв, осигурява на всеки фен на Софи Маринова билет за всичките ѝ концерти, както и лична среща с нея" - каза Лоренцо пред bTV.

За какво предупреди Лоренцо

"Те се представят за майка ми направо. Тези хора пишат на нейни фенове, че срещу 2000 лева ще дадат някаква VIP членска карта, с която на концертите ѝ и ще могат да влизат в бекстейджа и да се срещат с майка ми. Това е пълна лъжа, пълна измислица, нито един изпълнител в България няма да направи това нещо. 100% има хора, които са платили тази сума."

Софи Маринова също е притеснена

"Естествено, че се ядосва, как няма да се ядоса. Много е грозно някой да злоупотребява с нейните фенове и почитатели. Наистина е грозно за един изпълнител, който обича феновете си. Знаем колко земен човек е майка ми, прави музика за хората, тя иска да прави хората щастливи."

Наградата

В края на миналата седмица в социалните мрежи Лоренцо предложил награда от 6000 лева, за да бъде разкрита самоличността на човека зад профила.

"Аз предложих 6000 лева, ако ми кажат кой е, и 10 000 лева, ако ми го докарат."

"Получих достоверна информация от едни мои лични приятелчета – момчета, които са много "на ти" с компютрите. Проследихме човека по адреса и го намерихме. Той е един измамник, той прави всевъзможни измами по телефона. Той не правеше измама само от на майка ми профила."

За момента той е решил да не подава сигнал до МВР, но предупреждава всички фенове на Софи Маринова да бъдат внимателни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама