Скандал между Мария Илиева и Милица Гладнишка! Вижте причината!


Скандал между Мария Илиева и Милица Гладнишка! Вижте причината!
Снимка: Instagram

В началото на седмицата между една от най-обичаните изпълнителки Мария Илиева и талантливата актриса Милица Гладнишка избухна скандал. Повод бяха думите на Милица, която захапа певицата заради изявата й в "Гласът на България", където тя пя в дует с един от претендентите на големия финал - Борис.

По думите на актрисата, Мария Илиева не е дала възможност на момчето да покаже таланта си, засенчвайки го с нейното пеене. Разбира се, певицата не остана безучастна и публикува  коментар по темата в социалните мрежи.

Ето какво написа тя:

"В неделя имах удоволствието да пея заедно с Boris Hristov на финала на Гласът на България. Още при първата ни среща се харесахме и вложихме много труд за подготовката на този дует. Борис е уникален и се справи страхотно, въпреки че да пееш на финал на музикален формат, в който цяла България е вперила очи, когато победата е на една ръка разстояние, е много трудна задача за всеки участник.

Тази година „Гласът на България“ беше на особено високо ниво и даде шанс на изключително талантливи хора. Всеки спечели своя ревностна публика, която го подкрепяше. Естествено, финалът се превърна в арена на най-разгорещените и полярни страсти, защото въпреки, че претендентите бяха равностойни, победител може да стане само един от тях. За мен беше чест да подкрепя Борис в тази благородна битка, в която всъщност губещи няма.

Някои от почитателите му обаче останаха разочаровани и това очаквано роди негативни коментари дори срещу мен. Някой винаги трябва да е виновен. Това е нормално, част от играта, свикнали сме. Един несправедливо злостен коментар относно професионализма и характера ми – този на Милица Гладнишка, ме накара да се размисля за цялата ни гилдия. Начинът, по който съм пяла с това мило момче, което на репетициите успя да разплаче Иван Лечев с изпълнението си, бил „грозна постъпка“, защото едва ли не го провалил.

Публични оценки от артист към артист могат да бъдат правени от висотата на постиженията и пространството, което голямата обич и подкрепа на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка, аз пея така.

Повечето ми колеги са впечатляващи музиканти с личен почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място, подкрепяме се и си помагаме, с разбиране за трудния контекст, в който творим и се опитваме да реализираме страстта си към музиката. Затова примерът с отприщената злоба на Милица е повече от тъжен.

Скоро прочетох една прекрасна история – в малък италиански град кметът забранил хейта в Интернет с декрет. Нарушителите бивали наказвани с четене на книги и посещения на театрални постановки. Колко хубаво!

Нямам друго какво да кажа, освен да отправя едно хубаво пожелание към всички за приближаващите празници – бъдете здрави, ценете труда, таланта, професионализма и чистите намерения, четете книги, ходете на театър, отглеждайте си добрина. На нашата мъничка територия има толкова прекрасни и талантливи хора!"

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама