Скандално: Охранител нападна бременната Искра Донова в голяма верига магазини


Скандално: Охранител нападна бременната Искра Донова в голяма верига магазини
Снимка: Facebook/Братя

Актрисата Искра Донова, която е играла какви ли не роли в театъра и киното, се сблъска с кошмарна ситуация в реалния живот, която никой драматург не би написал. 41-годишната бременна жена е била нападната от охранител в голяма верига магазини за мебели в София. За ужасното преживяване разказа самата Искра в поредица от сторита в своята Instagram страница.

Вижте още: Яна Титова сподели за битката си с тежко заболяване

"Тръгвам да излизам и охраната хваща количката и ми казва ало, ти къде бе, плати ли си бе", разказа Искра Донова за кошмарната случка. Тя пазарувала спокойно, като дори минувачите ѝ помагали със свалянето на тежките предмети от стелажите в магазина заради напредналата ѝ бременност, но не така любезен бил охранителят, който я нарочил за крадла.

Искра Донова

"Вадя му бележката и му я показвам... как не му я наврях в устата", изкоментира бясната бъдеща майка. "Дори да не съм си платила, може ли да ми говориш на ти бе, я малко по-културно, ш*б*н*к.", гневи се бъдещата майка, която накрая се опита да се пошегува със ситуацията.

"Слава богу, ще го набие детето, като порасне", сподели още актрисата.

Най-накрая Искра Донова получила извинение и от самия магазин.

Вижте още: Скандално: Крисия влезе в затвора (ВИДЕО)

"Изключително съжаляваме да разберем за ситуацията, която се е случила. Искаме да Ви уверим, че информацията ще бъде насочена към съответния екип на магазина и ще й бъде обърнато специално внимание."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама