Скарлет Йохансон се омъжи


Скарлет Йохансон се омъжи
Снимка: Getty Images/Guliver

Скарлет Йохансон се е омъжила за Колин Жост на церемония в тесен кръг. Двамата са си казали "Да" миналия уикенд, като TMZ твърди, че те са сключили брак в Палисадес, Ню Йорк.

Щастливата новина беше споделена в Instagram от благотворителната организация Meals on Wheels America, която помага на възрастни хора.

В публикацията се посочва, че младоженците са спазили всички инструкции за предотвратяване на разпространението на коронавирус.

"Развълнувани сме да съобщим новината, че Скарлет Йохансон и Колин Жост се ожениха през уикенда на интимна церемония в присъствието на техните семейства и близки приятели, следвайки предпазните мерки срещу COVID-19, наложени от американските власти. Тяхното сватбено желание е да помогнат на уязвимите възрастни хора в тези трудни времена, като подкрепят Meals on Wheels America."

Представител на Йохансон също потвърди радостното събитие.

Актрисата започна да излиза със сценариста на предаването "Saturday Night Live" през 2017, след като се запозна с него в шоуто. Двамата обявиха годежа си през май 2019.

Актрисата преди това беше омъжена за актьора Райън Рейнолдс и журналиста Ромен Кауриак, от когото има дъщеря, Роуз, родена през 2014 г. Бракът е първи за Жост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама