Собственичката на Alessa стана майка (СНИМКИ)


Собственичката на Alessa стана майка (СНИМКИ)
Снимка: Alessa

Собственичката и дизайнер на може би най-обичания моден бранд в България Alessa (alessa.bg) Мими Ненкова стана майка за първи път. На 10-ти септември тя дари съпруга си с момиченце, което са кръстили Авиа. Името има френски произход и означава птица и свобода.

Мими сама сподели щастливата новина във Facebook. Тя качи и снимка, на която с мъжа ѝ държат малкото краче на новородената им дъщеричка.

"Цял живот те мечтая, сънувам, бленувам и обичам! Още преди да се появиш знаех, че такава любов не съществува. Несравнима, магическа, най-силна... Добре дошла в живота ни! Благословена да си, Авиа!", написа развълнуваната майка в социалната мрежа.

Постът ѝ събра над 40 хиляди лайка, като новината харесаха и коментираха редица известни личности, сред които Тита, Дара, Емануела, Мира Добрева, Емилия и Гала от "На кафе".

Вчера дизайнерката сподели и кратко видео от посрещаното им вкъщи. Стаята на Авиа е обзаведена като за малка принцеса.

Мими Ненкова до последно работеше по новите модели на Alessa, като дори засне няколко фотосесии като бременна. Както сами може да видите, тя изглежда прекрасно и с наедряло коремче.

Малката Авиа най-вероятно ще вдъхнови дизайнерката да създаде и специална линия за деца, която да стане част от модния бранд Alessa. Марката е създадена през 2012 година от нея и сестра ѝ Мая. За нея в момента работят над 70 души и се радва на голям интерес както у нас, така и в чужбина. Миналата година Мими грейна на корицата на Forbes България. Тя беше включена в класацията "30 under 30" за най-предприемчивите млади българи, които променят света.

"От аматьорския сайт за 19 долара до днес много неща се промениха, но едно в нас си остава - страстта по модата, отдаденост към нашите Алеси и безкрайната любов към това, което правим", категорична е Мими.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама