Социалните решиха, че Брад Пит не е тормозил сина си


Социалните решиха, че Брад Пит не е тормозил сина си
Снимка: Getty Images/Guliver

Агенцията за семейни дела и защита на децата в американския град Лос Анджелис, щата Калифорния, е стигнала до извода, че холивудският актьор Брад Пит не е допуснал жестоко отношение в спора със своя осиновен син Мадокс на борда на самолет през септември тази година. Това съобщи сайтът за новини от шоубизнеса ТMZ.

Социалните работници са разговаряли за този случай със самия Пит, съпругата му Анджелина Джоли, децата им, както и със свидетели на конфликтната ситуация.

Анджелина Джоли твърдеше, че Пит понякога е проявявал грубост към децата, както е станало в случая със спора с Мадокс, когато ме се бил нахвърлил.

TMZ отбелязва, че такъв извод на социалните работници поставя в по-добра позиция Пит по отношение на желанието му за равно попечителство над децата. Пит няма засега равни права с бившата си съпруга и има право само да посещава децата си, но не и да живеят с него. Съдилищата в Калифорния обикновено при развод дават равни права на родителите по отношение на децата.

Съпрузите от звездната двойка прекараха заедно 10 години, но се ожениха официално на 23 август 2014. 52-годишният Пит и 41-годишната Джоли имат шест деца на възраст от 8 до 15 години, три от които са осиновени. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама