Софи Маринова наруши мълчанието, проговори за Лоренцо и сватбата


Софи Маринова наруши мълчанието, проговори за Лоренцо и сватбата
Снимка: Instagram

Софи Маринова има навика да не коментира личния живот на сина си Лоренцо, особено ако е замесен в нещо негативно. Младият мъж от доста време е познат на органите на реда, а тази година трябваше да вдига сватба. Уви, сватбата пропадна, а Лоренцо не за първи път се оказа зад решетките. Известната му майка обаче така и не коментира голямото събитие, макар да организира годеж за чудо и приказ и хиляди левове.

Вижте още: Луна с напълно нова визия, отряза си косата (СНИМКА)

Преди няколко дни, Софи все пак се реши на коментар и го направи в интервю за предаването „На кафе“ по Нова теливзия. Там тя обясни, че не се меси в отношенията на младите и не се опитва да ги разубеждава. Лоренцо заявил, че още се чувства твърде малък, че да се ангажира със семейство.

Въпреки цялото старание, Софи все пак приела решението на сина си да не се жени все още. Единственото, което звездата иска, е синът ѝ да бъде щастлив, обещавайки, че ще приеме всяка дама, която избере.

Откакто завърши, Лоренцо е доста объркан в кариерното си развитие и явно му е трудно да задържи вниманието си върху определена професия. Той неколкократно променяше желанията си - първо искаше да става полицай, след това да учи за актьор в САЩ, а накрая навлезе в музикалния бизнес, където обаче не се задържа дълго. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама