Софи Маринова отиде в немски затвор (СНИМКИ)


Софи Маринова отиде в немски затвор (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

След като само преди няколко месеца Софи Маринова обяви, че е сложила край на бурната си и изпълнена с премеждия и драматични обрати връзка с Гринго, се оказва, че тази любов няма край.

Преди две седмици ромската перла беше в Германия, а хора от обкръжението ѝ разкриха, че визитата ѝ не е била свързана с музикална изява, а с посещение в немски затвор, където от няколко месеца лежи любимият ѝ. 

Вижте още: Златка Райкова спретна бебешко парти на Цветница (ВИДЕО)

На летището Софи се засече с Ицо Хазарта и с лидера на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, които имаха предизборна изява във Франкфурт. След като Хазарта публикува снимка от случайната им среща, някои заподозряха, че Маринова е била наета от "Продължаваме промяната" за предизборен концерт в Германия.

"Софка няма нищо общо с "Промяната", нейното посещение в Германия беше по съвсем друг повод – отиде на свиждане на мъжа си Гринго", обясни пред "Уикенд" близък до поп-фолк звездата.

Миналата година Тодор Давидов – Гринго беше осъден на 1 година затвор в Германия заради нанесен побой над негов братовчед, който живее в Берлин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама