Софи Маринова прости на Гринго за тормоза (снимки)


Софи Маринова прости на Гринго за тормоза (снимки)
Снимка: Nova

След като Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго се ожениха в началото на февруари, само 5 месеца по-късно поп фолк певицата подаде документи за развод. Тя разкри, че причината да иска да сложи край на брака си е, че съпругът й я малтретира психически и физически.

И след като навсякъде споделяше колко ужасен мъж е Гринго и как се страхува от него, явно е успяла да му прости, тъй отново са заедно. Софи съобщи новината, като сподели във Facebook няколко снимки, на които двамата изглеждат щастливи. 

"Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се", написа изпълнителката в социалната мрежа. Тя също така помоли медиите да я оставят на спокойствие.

Преди часове Маринова качи нови снимка с Гринго, за да покаже на всички, че двамата се обичат. Дали това ще остане така и дали отново ще се оженят... ще разберем.

Разбираемо, развоят на отношенията им предизвика противоречиви коментари в социалните мрежи. Някои потребители я поздравяват и й пожелават щастие, докато други са озадачени, че може да прости на мъж, който я малтретира. Публикуваме някои изказвания без редакция: "Грешка,Софи!Добра душа си и от това ще патиш.Вълкът козината си мени, но нрава никога.", "Зарежи го тоя нещастник човек той само те използва да те яде Парите не го ли осъзнаваш вече голяма жена си Ти заслужаваш нещо по добро истинско онзи ден ти е счупил ръката утре нещо друго може да се направи...", "Ей,какво самочувствие има,Софи прекрасна си,внимавай много с него,ако можеш да го вразумиш добре обичайте се,но иначе няма смисъл".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама