Спипаха членове на One Direction да пушат трева


Спипаха членове на One Direction да пушат трева

Двама членове на британско-ирландската момчешка група One Direction са били забелязани да пушат джойнт по време на нейно турне в Перу, съобщи Франс прес като цитира в. "Дейли мейл".

Твърденията на вестника, който негодува срещу лошия пример, даден на младите фенове в целия свят, са подкрепени от видео материал.

"Ето, че ще напуснем Перу. Пушим джойнт, дните са щастливи. Какво ще кажеш Зейн за този вид вещество?". С тези думи Луис Томлинсън се обръща към Зейн Малик, докато двамата пътуват в задименото купе на минибус във връзка с предстоящ концерт на Националния стадион в Лима.

Видео материалът с времетраене 5 минути е качен на сайта на вестника. Заснет е от Томлинсън през април, когато One Direction приключва турнето си в Перу.

Подигравайки се на "подгряването", към което Зейн пристъпва преди всеки концерт, Луис оставя малко съмнения за онова, което се съдържа в цигарите. "Много важен елемент при подгряването на Зейн, разбира се, е Мери Джейн (марихуана)", коментира Томлинсън, преди да заснеме полицейския ескорт, който би трябвало да усеща мириса на "незаконното вещество".

Перуанското законодателство разрешава използването на малки дози канабис, но САЩ не са толкова толерантни. В рамките натурнето си "Where We Are" момчешката група трябва да изнесе концерти в САЩ. Според "Дейли мейл" този етап от турнето на One Direction може да пропадне, ако се докаже, че членове на бандата са употребявали незаконни вещества.

Останалите нейни членове - Лиъм Пейн, Хари Стайлс и Найл Хоран, не се появяват във видео материала.

"Единственият ни коментар е, че нещата са в ръцете на адвокатите ни", заяви говорител на групата.

Много фенове на бандата също осъдиха това, че момчетата пушат трева.

Източник: БТА

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама